Prošli tjedan predstavljen je drugi zajednički spot senzacionalnih Stjepana Hausera i uzbekistanske pijanistice Lole Astanove u kojem izvode poznatu temu, Oscarom nagrađenog filma „La La Land“ koja je poznata kao „Mia & Sebastian’s theme“. 

Za potrebe ovog spota, modni dvojac DeLight trebao je osmisliti kostime koji asociraju na kostime iz filma, ali sofisticirane i elegantne te besprijekorne izvedbe u vrhunskim materijalima po čemu je DeLight odavno postao prepoznatljiv na tržištu.

„Divna Lola uvrštena je među top 10 stilskih ikona u klasičnoj glazbi i kreirati kostime za nju u kojima će se ona prije svega osjećati ugodno i glamurozno te koji su morali asocirati na sam film, bilo je izazovno, ali prije svega vrlo ugodno iskustvo. Iznimno sam ponosan što je DeLight bio dio ovog projekta i vjerujem da je ovo tek početak jedne lijepe suradnje.“ – izjavio je Ivan Friščić.

Režiju spota potpisuje Darko Drinovac, styling Ivan Friščić, za make up je bila zadužena Ines Krajinović, a za kosu Salon GT. Spot je snimljen na lokacijama u Zagrebu i Varaždinu.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend