U „Sava centru” u Beogradu večeras će od 20 časova biće održan koncert „Uzalud je budim”.

(Fotografija: Rade Šerbedžija, „Vikimedija”)

Ova tradicionalna prednovogodišnja manifestacija, koja obećava veče puno muzike, romantičnih stihova i šarma, jeste autorski projekat barda srpskog (ali i svetskog) glumištaRadeta Šerbedžije. Na sceni će, zajedno sa njim, sve vreme biti i njegov orkestar „Zapadni kolodvor”.

Drugi prednovogdišnji koncert ovog izuzetnog umetnika zakazan je za 29. decembar 2017. u Domu vojske u Nišu, takođe od 20 časova, pod nazivom „Poslije kiše”.

(Fotografija: Koncert „Poslije kiše” u Nišu, 2017, „Južne vesti”)

Ulaznice za koncert u Beogradu možete da kupite na biletarnici „Sava centra” ili putem sajta „Eventim-a”, po ceni od 1.700, 2.000, 2.300 i 2.700 dinara.

Mesečni repertoar „Eventima” i „Cineplexx Serbia” pogledajte ovde, odnosno na ovom linku, dok na zvaničnom veb-sajtu naših pozorišta možete da vidite koje su to predstave aktuelne.

(Fotografija: Koncert „Uzalud je budim” u Beogradu, 2017)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend