Idealno je vrijeme za učiniti nešto za sebe, pripremiti duh i tijelo za dugo toplo ljeto.

U Termama Tuhelj termalna voda i blato su prirodna ljekovita sredstva i nepresušni izvor zdravlja i energije. U kombinaciji s inovativnim tretmanima i vrhunskom uslugom imate savršenu formulu za regeneraciju tijela i pomoć kod brojnih tegoba. Drevni istočnjački tretmani zapadni svijet oduvijek oduševljavaju svojom egzotikom i posebnošću, holističkim pristupom, širinom rješavanja problema i fantastičnim rezultatima.


Japanska terapeutska masaža

Iznimno korisna kod ispravljanja položaja zdjelične regije i postavljanja kralježnice i ostalih zglobova tijela u pravilan položaj. Cilj tretmana je opustiti napetost mišića kako bi se potom zglobovi lakše mogli namjestiti u pravilan položaj. Tretmanom se ponovno uspostavlja narušena simetrija tijela, pravilno držanje, ublažavaju se i uklanjaju bolovi u leđima, vratu te ostalim dijelovima tijela. Koriste se metode gnječenja i pritiska u svrhu opuštanja mekih tkiva. Tretman je spoj najboljih istočnjačkih tehnika – shiatsu i tajlandske masaže.


Japanska manualna terapija

Cilj tretmana je vratiti balans cijelog tijela, odnosno težište tijela dovesti u normalan položaj. Ako je težište na svome mjestu tada je ravnomjerno raspoređena težina tijela, nema preopterećenja u zglobovima i svi su unutarnji organi na svom mjestu i normalno funkcioniraju. Terapija se sastoji od tri komponente koje se međusobno izmjenjuju i nadopunjuju – gnječenja, pritisaka i tehnike namještanja koštano zglobnih struktura. Posebno se preporučuje kod problema s kralježnicom, sportskih ozljeda, sindroma prenaprezanja.

Pronađite ravnotežu u Termama Tuhelj!

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend