Treći nastavak franšize „Plan bekstva” stiže u domaće bioskope

0

Jedna od najvećih filmskih akcionih zvezda svih vremena – Silvester Stalone se vraća na velike ekrane u ulozi Reja Breslina, stručnjaka za bezbednost, u trećem nastavku franšize „Plan bekstva”. Popularni Slaj i Dejv Bautista udružiće snage u još jednoj akciji spašavanja, ovog puta iz ozloglašenog tajnog zatvora u Letoniji.

Stalone je, na poziv reditelja Džona Hercfelda, pristao da snimi treći nastavak, o kojem je rekao:

„Snimili smo ceo film za neviđeno kratko vreme – samo 17 noći, ali smo radili bez pauza! Ekipa je bila pod velikim pritiskom, ponosan sam na njih. Finalnu scenu smo snimili bez koreografije, da bismo napravili realnu tuču, što više niko ne radi. Devon Sava se složio sa mnom kada sam mu rekao da će biti bolno. To je jedina scena u mojoj karijeri koju sam snimio bez koreografije. Vredelo je truda i mislim da će publika to znati da ceni”.

Rej Breslin je ovoga puta unajmljen kako bi spasio kidnapovanu ćerku IT direktora iz Hongkonga. Kada sa svojim timom krene da istražuje slučaj, otkrivaju da iza svega stoji poremećeni sin njihovog bivšeg saradnika, koji je u međuvremenu kidnapovao i Breslinovu devojku (ulogu tumači Džejmi King). Pred njima su opasna misija koja ih vodi u letonski zatvor, poznat kao „Đavolja stanica”, i trka s vremenom, da bi spasili taoce pre nego što bude prekasno.

Film „Plan bekstva 3: Izbavljači” premijerno će biti prikazan sutra, 25. jula 2019, u domaćim bioskopima, čime će početi njegova distribucija na našim prostorima.

Pogledajte trejler filma.

(Fotografije: Film „Plan bekstva 3: Izbavljači”, 2019; © „FAME Solutions”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend