U multipleksu „Cineplexx RS” u tržnom centru „Ušće” 6. februara 2019. od 20 časova biće premijerno prikazana nova američka urnebesna komedija „Promil do kraja”.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Alek Boldvin i Salma Hajek glume još uvek zaljubljeni imućni bračni par, Frenka i Nensi, koji prate ćerku jedinicu na prestižni koledž. A zatim saznaju da su bankrotirali! Nakon pijane noći, suočavaju se sa nekoliko loših poteza do kojih ih je alkohol doveo. Upuštaju se u malverzacije kako bi svoje materijalne teškoće pokušali da sakriju ne samo od svojih prijatelja i poslovnih partnera, već i od rođene ćerke, te kroz niz komičnih situacija upadaju iz jedne greške u drugu.

Režiser Fred Volf je okupio odličnu ekipu komičara, pa ćemo, osim ovog sjajnog glumačkog tandema, u ostalim ulogama gledati: Asifa Mandvija, Bena Plata, Džima Gafigana, Džoa Manganijela, Trita Vilijamsa

„Frenk će nekima, na prvi pogled, izgledati kao nemoralan čovek, ali je čovek veran svojoj porodici, koji je u očaju spreman na sve da im obezbedi život na koji su navikli. Ovo je ustvari ljubavna priča između Frenka i Nensi, odnosno Salminog i mog lika. Kada se ovaj bračni par suoči sa finansijkim poteškoćama, učiniće sve da bi svojoj ćerki platili školovanje, a njihov pokušaj da se izvuku odvešće ih na ludo putovanje. Scenario je veoma zabavan, ne bih odavao više detalja”, rekao je glumac Alek Boldvin.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Pogledajte trejler filma:

Ulaznice možete da kupite na biletarnici multipleksa „Cineplexx RS”.

(Fotografija: Film „Promil do kraja”, 2018; © „FAME Solutions”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend