„NBCUniversal International Networks” („NBCUIN”) najavljuje novu televizijsku seriju „Islednik”, koja će biti emitovana širom sveta, u osam jednočasovnih epizoda. Premijera je zakazana za kraj 2019. godine na TV kanalu „Diva” na Balkanu, kao i u: Africi, Australiji, Brazilu, Fancuskoj, Južnoj Americi, Nemačkoj, Poljskoj, Španiji i Velikoj Britaniji.

Ova originalna „CBC” drama, koju je napisala Morvin Brebner i režirala Adrijen Mičel, a u produkciji „Back Alley Films-a”, „Cineflix Studios-a” i „Muse Entertainment-a”, inspirisana je bestseler knjigama Metju Hola.

TV serija „Islednik” je priča o junakinji, čiji lik tumači glumica Serinda Svan, novoj islednici koja istražuje sumnjive smrti u Torontu. Dženi je hrabra i odlučna, ali, istovremeno, i ranjiva u intenzivnoj želji za istinom. Ona je nekadašnja doktorka hitne pomoći, odnedavno udovica i samohrana majka sa sinom tinejdžerom Rosom, kojoj je smrt muža pokrenula konekciju sa smrću, a što je povezano sa njenom tajnom iz prošlosti – koja sada izlazi na površinu.

Uz priče zasnovane na slučajevima iz realnog života, Dženi je, zapravo, islednik našeg vremena, zastupnik mrtvih, čak i kada je to nepovoljno po žive, i zaštitnik bespomoćnih i onih koji su u opasnosti.

„Glumica Serinda Svan unosi intenzitet i humanost u svoju ulogu koja se duboko povezuje sa publikom širom sveta”, rekao je Piter Emerson, predsednik „Cineflix Studios-a”.

Ostale uloge tumače: Rodžer Kros kao policijski detektiv Donovan „Mak” Makavoj, Dženin partner, Erik Bruno kao Lijam, Dženin novi komšija, Eren Kasam kao Ros, Dženin 17-godišnji sin, Tamara Podemski kao Alison Trent, Dženina ekscentrična koleginica, Ali Čung kao Tejlor Kim, inteligentna detektivka – pripravnica, Lovel Adams-Grej kao dr Dvejn Alen, mladi entuzijastični patolog, Sad Sidiki kao dr Nil Šarma, Dženin pronicljivi psihijatar, Grejem Jokić kao Mateo

„‚Islednik’ je mešavina kompleksnog kriminalističkog sadržaja sa jakim likovima i uzbudljivim pričama, koje su idealne za naše međunarodne brendove TV kanala. Oduševljeni smo što ovu jedinstvenu seriju donosimo na naše TV kanale u skoro svim kontinentima, izjavio je Stiv Patsček, izvršni potpredsednik za Global Programming „NBCUniversal International Networks-a”.

Za distribuciju TV serije „Islednik” širom sveta, koju trenutno snimaju u Torontu u Kanadi, zadužena je kompanija „Cineflix Rights”.

(Fotografija: Logo TV kanala „Diva”; © Diva TV)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend