U bioskopu „Cine Grand” je počela letnja akcija „Svaki dan je filmski dan!”, koja će trajati od 1. jula do 31. avgusta 2018. godine.

Iako su ovi dugi, dosadni, letnji kišni dani još uvek tu, ipak, nije loša ideja relaksirati um u bioskopskim salama, gledajući najnovija ostvarenja domaće i svetske kinematografije. Još ako u tom bioskopu trenutno imate popust za svaki film, ima li lepšeg izbora? Upravo jedan takav izbor je bioskop „Cine Grand”!

Umesto ulaznice po ceni od 390 dinara (za 2D film), možete da kupite ulaznice po ceni od 320 dinara, odnosno umesto ulaznice po ceni od 510 dinara (za 3D film), kupite ulaznice po ceni od 440 dinara.

Iskoristite priliku da uživate u sjajnim filmovima koji su na repertoaru – i to po sniženim cenama, svakog radnog dana do 19 časova. Dobrodošli!

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend