Vanna kao posebna gošća na Bocellijevom koncertu u Areni Zagreb

0

Pripreme za nastup Andree Bocellija 10. ožujka u zagrebačkoj Areni u punom su jeku a očekivanja su, kao i svaki put, velika.

Program predviđa dva dijela, najpoznatije operne arije i tenorove najveće hitove, a obzirom na to da će se nastup održati samo dva dana nakon obilježavanja Međunarodnog dana žena prevladavat će romantično raspoloženje.

„Iako se o Bocellijevom dolasku već duže vrijeme priča, što se nastup više približava uzbuđenje raste! Iznimno nam je drago što je slavni tenor kao glazbenu pratnju na pozornici izabrao pop divu Ivanu Vrdoljak Vannu, čije su izvanredne glasovne mogućnosti već dobro poznate domaćoj publici. Posljednje organizacijske pripreme su u tijeku te ne sumnjamo da će se o ovom koncertu dugo pričati“ – izjavio je direktor Star produkcije Alen Ključe.

Za Vannu, kao pjevačicu koja u gotovo tri desetljeća karijere za sobom ima brojne hitove, nastup s Bocellijem fantastična je prilika:

„Iznimna mi je čast što mi se pružila prilika u našem Zagrebu nastupiti uz Andrea Bocellija, umjetnika čija interpretacija nadilazi stilove i žanrove i zato već desetljećima odolijeva i glazbenim trendovima i ostaje jedinstvena interpretativna osobnost suvremene glazbe. Nadam se da ćemo svi zajedno uživati u njegovom koncertu, a za mene to predstavlja i odgovornost, ali i radost zbog ostvarenja još jednog sna – pjevati s najvećima“  – poručila je Ivana Vrdoljak Vanna.

Osim već spomenutih izvođača na najavljenom koncertu nastupit će i Zagrebačka filharmonija pod ravnanjem sjajnog dirigenta Marcella Rota, čime je Zagrebačka filharmonija dobila priliku još jednom pokazati svoju kvalitetu i jedinstveni glazbeni doživljaj. Lista glazbenih velikana upotpunjena je i Akademskim zborom “Ivan Goran Kovačić“.

Ime ovog talijanskog tenora jamči jedinstveno i vrhunski producirano glazbeno događanje, stoga nabavite na vrijeme svoje ulaznice na stranici www.eventim.hr.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend