U Beču sajam stanovanja i enterijera – susret svih čula

0

Vodeći sajam za stanovanje i dizajn u Austriji predstaviće od 11. do 19. marta najnovije trendove u oblasti stanovanja i dizajna na Bečkom sajmu. Na sajmu će biti oko 500 izlagača iz Austrije i inostranstva a biće izloženo i više od 150 dizajnerskih marki. Izložbene hale biće podeljene tematski na četiri oblasti: kuhinja iz snova (A), nameštaj po meri (B), kupatilo i bašta (C) i dizajnerski komadi (D).

U hali A Bečkog sajma naćiće se sve na temu kuhinje a inovativne tehnologije pobrinuće se za zajednički ugođaj. Za posetioce su spremna predavanja, javno kuvanje i kursevi kuvanja gde će zajednički spremljena jela moći da se probaju.

Nameštaj po meri naći će se u hali B a moto koji će ovde važiti je „Oduševljenje i istrajnost“. Austrijska stolarska scena staviće drvo kao sirovinu u središte pažnje. Veći deo biće posvećen inovacijama u oblasti enterijera a posebno podova, vrata, stepeništa i zidova. Prijatnijem osećaju u svetu nameštaja doprinose tapacirani nameštaj, dodatna oprema i kamini koji će takođe biti izloženi u ovoj hali.

U hali C vladaće harmonija i opuštanje uz nove ideje za opremanje kupatila i bašte. Takođe će u hali C biti predstavljen nameštaj za kupatilo kao i trendovi i inovacije u oblasti sanitarnog dela. „Outdoor-spa“ predstaviće saune, parna kupatila i whirlpool.

© www.christian-husar.com

Za ljubitelje dizajnerskih komada rezervisana je hala D gde će se susresti fascinacija i vrhunski kvalitet.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend