Nakon “Duhova prošlosti“ i “Glasova u tami“, fantastični serijal “Severna kapija“ Danijela Jovanovića se nastavlja. Ove godine na sajmu knjiga u Beogradu svi posetioci će imati priliku da na štandu izdavačke kuće “Otvorena knjiga“ upoznaju svilajnačkog pisca i nabave nastavak sage “Severna kapija“.

Danijel Jovanović je mladi pisac iz Kušiljeva (opština Svilajnac) i 2015. godine je započeo serijal “Severna kapija“, koji je skupio brojne simpatije publike i rasprodao se za par meseci. Rukopis “Severna kapija:Duhovi prošlosti“ je pre svog prvog izdanja ušao u uži izbor za nagradu „Mali Nemo“, kao i konkursa za najbolji neobjavljeni roman izdavačke kuće „Arte“. Knjiga je 2016. doživela i svoje ilustrovano izdanje pod pečatom izdavačke kuće “Vrane”.

Ovaj mladi pisac je nastavio sagu “Severna kapija“ i  oktobru 2017. godine u izdanju „Otvorene knjige“ nastavlja priču pod nazivom “Severna kapija:Glasovi u tami“.

Danijel Jovanović pripada najnovijoj generaciji autora domaće fantastike i istakao se specifičnim serijalom koji do sada nije viđen na našim prostorima. Trenutno je u prodaji i treći deo serijala, pod nazivom “Stranice od peska“, a naredne godine je planiran i završetak serijala slovenske mitologije.

Treći deo serijala „Severna kapija“ donosi nam decu koja su ušla u svet odraslih naglo i bez pripreme, razrešenje bolnog ljubavnog trougla, tragične sudbine i hordu demona iz najudaljenih kutaka ljudskog uma. Jedno je sigurno, odrastanje nikada nije bilo surovije.

Može li grupa tinejdžera da promeni ono što je utisnuto u peskovitim stranicama drevne knjige? Hoće li Suzana podneti breme odluke koja bi mogla da okonča život jednog od njenih prijatelja? Posetite štand izdavačke kuće “Otvorena knjiga“ na ovogodišnjem sajmu knjiga i saznajte hoće li bliznakinje konačno sklopiti sve kockice svoje zagonetne prošlosti?

Sve romane iz serijala „Severna kapija“ možete poručiti preko sajta izdavača, preko zvanične fejsbuk stranice ili ih možete potražiti u knjižarama Delfi, Vulkan i Papirna krila širom zemlje. 

Oglašavanje

O autoru

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend