Euroleague

SARAJEVO POSTAJE CENTAR MODE: Nivea BH Fashion Week Sarajevo

0

Kao i svake godine do sada, iz sezone u sezonu, Sarajevo postaje centar modnih zbivanja za vrijeme trajanja najvećeg i najposjećenijeg modnog događaja Nivea BH Fashion Week Sarajevo. Najpoznatiji modni brandovi domaće modne scene, kao i mnogobrojni gosti iz inostranstva, predstaviće svoje kolekcije svim urbanim i modno osvještenim posjetiocima, koji uvijek traže pozivnicu više.

O značaju modne kulture u BiH, govori i medijska pažnja koju privlači sam događaj. Svake godine je objavljeno preko 1500 stranica različitih članaka u pisanim i online medijima, kako u BiH tako i u inostranstvu. Pored čarobnih večeri mode i glamura, ovaj projekat pruža i idealne mogućnosti za medijsku-marketinšku promociju dizajnera, modnih kuća i pokrovitelja, te ostvarivanje novih kontakata i mogućih partnera i klijenata.

Najpoznatija lica domaće modne scene, modeli modne agencije Abc Models, donijeće dašak svjetskih modnih metropola na sarajevsku pistu. Organizator i izvršni producent jubilarnog 40. Nivea BH Fashion Week-a Sarajevo, modna agencija Abc Models Management International, poručuje da rezervišete svoju pozivnicu na vrijeme i da je ljubomorno čuvate, jer kraj Aprila sezona proljeće/ ljeto 2018. donosi pravo modno osvježenje na naše prostore.

Takođe, ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane djevojke i mladiće da je u toku online casting za predstojeći Fashion Week i da prijave mogu slati na e-mail adresu abc.models.scouting@gmail.com., kao i zainteresovane fotografe koji žele biti dio ovog događaja da prijave šalju na bhfashionweek.info@gmail.com.

 

Pratite nas na Facebook-u

Oglašavanje

O autoru

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Osnivač Adria Daily Magazina

Ostavite odgovor

Send this to friend