Sportska organizacija Avantura park, organizuje humaniratarnu manifestaciju Rope of Hope (Uže nade), 28. i 29. aprila u Beogradu, u okviru koje će se učesnici spuštati sa Avalskog tornja.

Rope of Hope je jedinstvena humanitarna manifestacija, koja ima za cilj da okupi zaljubljenike u avanturu i izazov, ujedno spremne da pomognu drugima.

Ova, četvrta po redu, manifestacija odvija se sa ciljem da podrži razvoj prve nacionalne službe za spasavanje životinja u Srbiji, Animal Rescue Serbia.

Animal Rescue Serbia je volonterska organizacija koja se bavi spasavanje životinja iz kritičnih situaciija – sa visina, iz dubina i sa vode. Tamo gde je pristup otežan i gde se životinji ne može prići bez posebne opreme. To su situacije poput pasa u šahtovima, jamama, bunarima, zaleđenim jezerima, mačaka na drveću i sl.

Ovoga puta lokacija je toranj na Avali, simbol Beograda i jedan od najviših objekata u okolini. Visina sa koje će se učesnici spuštati iznosi 106 m.

Učesnici se prijavljuju i uplaćuju iznos koji su spremni da doniraju za spuštanje sa Avalskog tornja. Početni iznos ne može biti manji od 5000 RSD. Učesnici sa najvišim ponudama imaće prilike da se oprobaju u spustu. Celokupan iznos koji učesnici uplate namenjen je razvoju organizacije Animal Rescue Serbia.

Više informacija o samoj manifestaciji i načinu prijave na ropeofhope.club.

*U slučaju lošeg vremena, manifestacija se pomera za naredni vikend.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend