„Razigravanje“ kao uvod u 16. Beogradski festival igre

0

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile tradicionalno organizuju „Razigravanje“, u subotu, 9. marta na Dorćol Platzu. DJ Miss Millie će posetioce ovog plesnog maratona ubaciti u pravi ritam, a za razigranu atmosferu i pozitivnu energiju pobrinuće se pevačica benda Lollobrigida Ida Prester, kao i Đorđe Makarević, prvak Baleta beogradskog Pozorišta na Terazijama i koreograf.

Od 11 do 13 časova obezbeđen je program za najmlađe, koji će voditi Ana Ivančević, balerina Narodnog pozorišta i pedagog u Nacionalnoj fondaciji za igru. Večernji program od 20 do 23 časa vodiće Ida Prester, zajedno sa Đorđem Makarevićem koji je pripremio raznovrsne plesne smernice, a učesnici će na podijumu imati slobodu da svoj freestyle nastup upotpune kreativnim pokretima.

Registracija učesnika za večernji program je obavezna i obaviće se na licu mesta od 19.30 časova. Najenergičnijim i najkreativnijim učesnicima Beogradski festival igre i Vip mobile pripremili su zanimljive i atraktivne nagrade.

„Razigravanje“ je dobar uvod u predstojeći 16. Beogradski festival igre, koji će se održati od 22. marta do 12. aprila, pod sloganom „Emocije“. U tom periodu će se publici predstaviti 16 trupa iz 11 zemalja, sa ukupno 19 koreografskih komada, kao i 25 sola i dueta. Kao glavni partner, kompanija Vip mobile već 12 godina podržava Beogradski festival igre, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend