Predavanje komunikologa Zorice Tomić na temu – Vaspitavanje misli i emocija

0

Kulturolog i komunikolog Zorica Tomić održaće predavanje, na temu „Vaspitavanje misli i emocija“ u utorak, 16. januara u 19h, u restoranu Lava Nova u Beogradu. Njeno predavanje biće prvo u ciklusu KULTURAN SVET, u okviru koga će Centar za lični razvoj „Lepo mi je“ i Centar personalnog razvoja, svakog drugog utorka organizovati događaje na kojima će se na različite životne teme govoriti iz ugla umetnosti, filozofije, psihologije i srodnih oblasti.

Zorica Tomić će, na sebi svojstven način, uz puno primera iz filozofije, kulture, komunikacija, jedinstvenih vežbi, objasniti zašto je važno da vaspitamo svoje misli i osećanja, kako pravilno da upotrebljavamo jezik i uspešno komuniciramo, kakve sve to veze ima sa dubokim osećajem sreće i zadovoljstva.

-Zoričino predavanje biće pravi primer događaja koje organizujemo u okviru projekta Kulturan svet. To neće biti samo obična predavanja na različite životne teme. Važno nam je da imamo kvalitetnog predavača, ali je ideja da razgovaramo, razmenjujemo mišljenja, da pronađemo inspiraciju. Kulturan svet je i mesto gde ćemo uvek slušati i dobru muziku, na violini, flauti, klaviru, onu muziku koja posebno prija i pomera granice naših čula. Kulturan svet je i prilika da se slatko nasmejemo i družimo sa zanimljivim ljudima u opuštenoj atmosferi – ističe Milica Stojiljković, osnivač Centra za lični razvoj „Lepo mi je“ i dodaje da svi zainteresovani informacije o projektu mogu pronaći na veb sajtu www.lepomije.rs.

KULTURAN SVET je ciklus predavanja na kojima o različitim životnim temama razgovaramo iz ugla filozofije, psihologije, književnosti, muzike, kulturologije i drugih srodnih oblasti. Univerzalne istine primenjujemo na svakodnevni život, sa idejom da ponudimo različite modele razmišljanja, koji bi trebalo da usmere i motivišu svakog pojedinca da odabere sopstveni put ličnog razvoja.

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend