Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj) i čiji je generalni sponzor m:tel, je objavio ime novog glavnog govornika na Spark.me 2018 konferenciji. U pitanju je Itaj Talgam (Itay Talgam), simfonijski dirigent koji je postao „dirigent ljudima“ – u državnoj administraciji, biznisu, obrazovanju, zdravstvu i svim oblastima u kojima je potrebno stvaranje nečeg novog kroz saradnju ljudi.

Talgam je konsultant u oblasti liderstva i sarađuje sa najvećim svetskim kompanijama, neprofitnim organizacijama i univerzitetima. Bio je govornik na nekim od najpoznatijih konferencija na svetu kao što su TED, Google Zeitgeist i Svetski ekonomski forum u Davosu. Njegov TEDGlobal govor iz 2009. godine ima više od tri miliona pregleda na internetu. Njegova prva knjiga, „The Ignorant Maestro“, je objavljena 2015. godine. Talgam je učenik legendarnog američkog dirigenta, kompozitora i pijaniste, Leonarda Bernsteina. Talgam je dirigovao mnogim orkestrima širom Evrope, a prvi je izraelski dirigent koji je nastupao sa Filharmonijom iz Sankt Peterburga, najstarijim simfonijskim orkestrom u Rusiji.

Organizatori konferencije Spark.me su ranije objavili imena devet ovogodišnjih govornika. U pitanju su: Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo deli na jednom od pet najposećenijih marketinških blogova na svetu – {grow}), Mike Massimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory) i autor bestselera), Denise Lee Yohn (ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Dhiraj Mukherjee (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine), Dave Birss (osnivač digitalne marketinške konsultantske kuće čiji su klijenti Google, BBC, ESI Media, Sky i The Drum, a ranije kreativni direktor OgilvyOne, Poke i McCann Worldgroup), Kerry O’Shea Gorgone (direktorka strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom sveta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta), Jon Burkhart (nagrađivani predavač, specijalista za oblast marketinga sadržajem i koautor knjige „Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising“) i Matt Desmier (strateg koji pomaže brendovima i organizacijama da postanu svetski poznati, povećaju broj kupaca i razviju proizvode za 21. vek). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend