U Kongresnom i prostornom centru hotela „Hills, Termal & Spa Resort” u Sarajevu, u toku dva dana trajanja – 24. i 25. oktobra 2018, a po peti put zaredom, Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH” otvoriće svoja vrata biznis liderima, donosiocima odluka i domaćim i stranim stručnjacima.

(Fotografija: Kongresni i prostorni centar hotela „Hills, Termal & Spa Resort”, Sarajevo; © Hotel Hills)

Grupni štandovi na ovom velikom sajmu, koji je internacionalnog karaktera, idealna su prilika za prezentaciju i povezivanje malih, srednjih i start-ap kompanija iz regije. U toku dvodnevnog održavanja, „RENEXPO® BiH” poseti više od 2.000 stručnjaka, gde se nalazi oko 80 izlagača, odnosno preko 700 učesnika održi konferencije na različitim temama, kao što su: obnovljivi izvori energije, zaštita životne sredine, upravljanje vodanim resursima, energetska efikasnost i slično.

Zato, bez razmišljanja, budite i Vi među kompanijama koje su već poklonile svoje poverenje Međunarodnom sajmu energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”!

 (Fotografija: Peti Međunarodni sajam energetike, voda i životne sredine „RENEXPO® BiH”, 2018; © RENEXPO® BiH)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend