Najnovija 20. sezona najduže emitovane britanske detektivske serije, Ubistva u Midsameru,  vraća se na kanal DIVA uz šest novih dugometražnih epizoda čija će regionalna premijera biti 20. oktobra.

Nil Dandžen se vraća kao detektiv Džon Barnabi, kao i Nik Hendriks kao detektiv Džejmi Vinter i Fiona Dolman u ulozi Sare Barnabi.

Barnabi i Vinter u svojim istragama otići će do uklete pivare, posetiće elitno društvo koje krije mračnu prošlost, festival stripa gde se dešava ubistvo, kao i cirkus horora. Glumačkoj ekipi se pridružuje u novoj sezoni  Annet Bedlend poznata iz serije EastEnders koja će tumačiti lik strogog novog patologa, doktorku Fler Perkins.

Serija je zasnovana na serijalu knjiga Kerolin Grejem “Glavni inspektor Barnabi”. Sve epizode odvijaju se u Engleskoj u savremeno doba, u živopisnom ali smrtonosnom selu pod imenom Midsamer. Glumac Džon Netls je tumačio lik detektiva Toma Barnabija kada je serija počela, od 1997. do 2001, a zatim je glavnu ulogu preuzeo Nil Dandžen kao Tomov mlađi rođak, detektiv Džon Barnabi.

Dvadeseta sezona serije UBISTVA U MIDSAMERU emitovaće se četvrtkom u 21:00 od 20. septembra, samo na kanalu DIVA!

 

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend