Moj film je bolji od tvog #26

0

Utorak, 27. novembar 2018, u 19h

Klub Doma omladine Beograda

4 pitanja o filmu / 3 gosta / 2 minuta za odgovor / 1 pobednik

Ulaz slobodan!

Tema: KEJDŽ SPECIJAL

Tribina, kviz, revolveraški obračun, rolerkoster. Žestoke diskusije o filmu kakve još niste videli!

Novembarsko izdanje kviza „Moj film je bolji od tvog“ posvećeno je jednoj od najkontroverznijih pojava u svetskoj kinematografiji – Nikolasu Kejdžu. Glumački genije ili potpuni ludak? Nije sasvim jasno, ali mora se priznati da je tokom svoje duge i raznovrsne karijere igrao širok spektar veoma različitih uloga i ostavio za sobom neka od najboljih, ali i najbizarnijih ostvarenja holivudskog filma. Za titulu najvećeg kejdžiste ovog meseca se bore reditelj Goran Nikolić i Ivana Nešić (pisac, šampionka MFJBOT-a 2017.) i Milan Krunić (filmski kritičar poznat po blogu „Celuloidna mržnja“, za sada bez pobeda), od ranije poznati publici.

Autori i sudije: Miloš Petrik, Miloš Cvetković i Sofija Vuković Petrik.

Svakog meseca u Domu omladine Beograda različiti gosti odgovaraće na po četiri pitanja voditelja. Svaki gost imaće po dva minuta da odgovori na svako pitanje, kao i po 30 sekundi da replicira i komentariše odgovore drugih. Voditelj će bodovati svaki odgovor, ceneći znanje, kreativnost i ubedljivost argumenata odgovora. Gost koji osvoji najviše bodova je pobednik. U slučaju nerešenog rezultata, dva izjednačena gosta idu u tie-break, dobijaju blic-pitanje a publika glasanjem određuje ko je dao ubedljiviji odgovor.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend