Keri O’Šej Gorgon (Kerry O’Shea Gorgone), direktorka strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom sveta, i voditeljka Marketing Smarts podkasta govoriće na Spark.me konferenciji, 26. i 27. maja, u Bečićima.

Gorgon je advokatica, podcaster, govornica i pisac. Kao direktorica strategije u MarketingProfsu, Gorgon dizajnira programe obuke za klijente širom sveta, a u slobodno vreme piše za neke od najpopularnijih sajtova u marketinškoj i PR industriji, uključujući blog Marka Šejfera {grow}, Social Media Explorer, Entrepreneur, Spin Sucks, MackCollier.com, i Huffington Post. 

Gorgon je jedna od retkih osoba u industriji koja, sa podjednakom stručnošću, može govoriti i o pravu i o kreiranju efektivnog sadržaja za društvene medije. Pored toga što je licencirani advokat (diplomirala je prva u svojoj generaciji), veoma je cenjena kao podkaster u marketinškoj industriji. Domaćin je serije nedeljnih intervjua MarketingProfsa, pod nazivom Marketing Smarts, koju je Fast Company proglasio za jedan od najboljih poslovnih podkasta na internetu, a časopis Inc. ju je uvrstio među „19 podkasta vrednijih od diplome mastera poslovne administracije“. U svojoj emisiji ugostila je vodeća imena iz oblasti industrije društvenih medija kao što su Chris Brogan, Ann Handley i Gary Vaynerchuk, i neke od poznatih ličnosti kao što su Jon Taffer iz rijaliti programa „Bar Rescue“, glumicu Jane Seymour i glumca Alana Alda. Intervjuisala je top menadžere iz organizacija kao što su IBM, National Geographic, Dell i Baltimore Ravens.

Organizatori Spark.me su ranije objavili ime prvog ovogodišnjeg glavnog govornika – u pitanju je Mark Šejfer (Mark W. Schaefer), jedan od vodećih svetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo deli na jednom od pet najposećenijih marketinških blogova na svetu – {grow}. U narednom periodu biće objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Puna cena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj ceni od 150€ do 18. februara. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima (26-27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26-27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi. U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje će se održati 25. maja u hotelu Mediteran u Budvi. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje u Budvi. Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz više od 20 država širom sveta, među kojima će naći lidere iz poslovnog sveta, sveta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Za više informacija o Spark.me 2018 posetite zvanični sajt konferencije

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend