Dok se kraljevska porodica okuplja u Vindzoru u Engleskoj da proslavi predstojeće venčanje iz bajke princa Herija i Megan Markl, E! će kontinuirano izveštavati sve u vezi sa kraljevskim venčanjem uz kulminaciju kada se desi srećan događaj koji je proglašen za događaj godine. U subotu 19. maja u 11:00 počinje prenos uživo direktno iz dvorca Vindzor, E! Live From The Royal Wedding, sa ekspertom za popularnu kulturu Đulijanom Rančić, uz stilistu poznatih ličnosti Breda Goreskija, stručnjaka za kraljevsku porodicu za kanal E! i glavnu dopisnicu Melani Bromli i E! UK televizijsku voditeljku Saru Džejn Kroford. Oni će gledaocima kroz pet sati programa prikazati neočekivane i neverovatne mogućnosti živog prenosa sa različitih lokacija. Kao finale svega, emitovaće se E! Royal Wedding Rundown, jednosatni prikaz venčanja i celog istorijskog događaja, 20. maja u 22:00. Ovaj poseban dan emitovanja uživo produciraće Wilshire Studios.

E! News će takođe imati priloge i izveštavanja posvećena kraljevskom venčanju tokom cele nedelje dok se očekuje ceremonija, a ekspert kanala E! za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljna uključenja uživo iz Londona i Vindzora, uz novosti koje stižu iz minuta u minut u vezi sa princom Herijem i Megan, završno sa finalnim pripremama za ovo veliko venčanje, a sve to očekuje gledaoce od 15. do 18. maja u 13:00 i 23:00. na E! News. Pored toga, E! News izveštavanje prikazaće detaljnije ove moderne popularne plemkinje, njihove romanse, i doneće fanovima sve detalje očekivane proslave.

Kompletan raspored:

15-18. maj u 13:00 i 23:00
Prethodeći ceremoniji, Daily Pop i E! News
emitovaće posebna uključenja uživo u vezi sa kraljevskim venčanjem tokom cele nedelje a specijalni dopisnik kanala E! i stručnjak za kraljevsku porodicu Melani Bromli imaće detaljne izveštaje iz Engleske, iz Londona i Vindzora, uz svakodnevne nove informacije o princu Heriju i Megan dok se pripremaju za veliko venčanje. Pored toga, E! News će doneti fanovima brojne detalje sa ove vanserijske proslave.

19. maj u 11:00
E! Live From the Royal Wedding
– petosatno uživo izveštavanje sa venčanja, uz voditelje-eksperte za popularnu kluturu, među kojima su: voditeljka Đulijana Rančić, modni stilista poznatih ličnosti Bred Goreski, glavni dopisnik E! kanala i ekspert za kraljevsku porodicu Melani Bromli, i E! UK TV voditeljka Sara-Džejn Kroford.

20. maj u 22:00
E! Royal Wedding Rundown
, jednosatna emisija sa prikazom najznačajnijih detalja sa venčanja, prateći uživo E! izveštavanje sa ovog istorijskog događaja.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend