Šoping centar Promenada, u ime promovisanja kulture, organizuje javni nastup Vasila Hadžimanova, u subotu, 10. novembra, sa početkom u 13 časova, kod Katedrale u Novom Sadu.

Ovom prilikom posetioci će imati priliku da zajedno sa Vasilom zakorače u svet muzike, odsviraju svoje prve note na pijaninu i uživaju u druženju sa ovim džez pijanistom. Za one koji se odluče da isprobaju svoj muzički talenat pripremljeni su i pokloni.

Foto: Đorđe Živaljević

Kada sam dobio poziv za ovaj projekat veoma mi se dopala ideja – jedan šoping centar na potpuno drugačiji način promoviše svoje otvaranje, a u isto vreme promoviše kulturu i pomaže institucije kulture u Novom Sadu. Smatram da je od velike važnosti da kompanije pokažu odgovornost prema okruženju, prema socijalnim programima, širenju kulture i umetnosti.“ , izjavio je Hadžimanov.

Na tri lokacije u gradu, biće smeštena pijanina na kojima će posetioci u toku naredne nedelje, počevši od subote, imati priliku da se okušaju i odsviraju nešto, ali takođe i da uživaju u nastupima lokalnih pijanista. Pijanina će nakon događaja biti donirana kulturnim centrima i školama u prigradskim naseljima.

Šoping centar Promenada vas poziva da im se pridružite u subotu i doprinesite da Novi Sad sa pravom ponese naziv „Grad kulture“.

Više informacija o celokupnom programu koji je pripremio ovaj šoping centar možete pronaći na njihovoj zvaničnoj Facebook stranici.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend