Jednu od najvećih holivudskih zvezda i miljenicu publike Dženifer Aniston imaćemo prilike ponovo da gledamo na bioskopskom platnu, u najnovijem filmu „Knedlica,“ od 7. februara.
U duhovitoj i toploj priči o odnosu između majke i ćerke, o ženskom prijateljstvu i prihvatanju sebe, Dženifer Aniston tumači ulogu majke i bivše misice koja svoju ćerku tinejdžerku, zbog prekomerne težine naziva „Knedlica“.

Glumica, koja je i producent ovog Netflix-ovog ostvarenje povodom uloge je rekla: „Mislim da je ovo divno, nadam se da ovo više neće biti tema Holivuda i da šaljemo poruku da su svi ljudi  prihvataljivi i da izgled nije bitan.“

Viloudin Dikson je punija tinejdžerka koja živi mirno u malom gradu u Teksasu. Sve počinje da se menja kada Vil upoznaje Boa, prelepog i zgodnog sportistu i kada shvati da se i ona njemu dopada. Umesto da nauči da prihvati sebe Vil počinje da gubi samopouzdanje, a kako bi ga povratila, prijavljuje se na izbor za mis Klovera, grada u kojem živi.


Film Knedlica je adaptacija istoimenog romana spisateljice Džuli Marfi, a za režiju je zadužena En Flečer. U ulozi korpulentne tinejdžerke našla se mlada australijska glumica Daniel Mekdonald.

Kantri pevačica Doli Parton je posebno za ovaj film napravila saundtrek „Girl in the Movies“, za koji je nominovana za najbolju originalnu pesmu za nagradu Zlatni globus 2019.  

Oglašavanje

O autoru

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend