Organizacioni tim Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi (uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj), je objavio ime nove glavne govornice na ovogodišnjoj konferenciji. U pitanju je Deniz Li Jon (Denise Lee Yohn), ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera.

Li Jon je autorka biznis bestselera “What Great Brands Do: The Seven Brand-Building Principles that Separate the Best from the Rest”, elektronske knjige “Extraordinary Experiences: What Great Retail and Restaurant Brands Do”, a njena poslednja knjiga je “FUSION: How Integrating Brand and Culture Powers the World’s Greatest Companies”. Čest je gost u medijima kao što su FOX Business TV, CNBC, The Wall Street Journal i NPR koji traže njeno stručno mišljenje o aktuelnim poslovnim temama. Redovno piše za ugledne poslovne časopise Harvard Business Review i Forbes, a često i za Fast Company, Entrepreneur, i Knowledge@Wharton.

Li Jon je počela karijeru u oglašivačkim agencijama kao vodeći strateg za Burger King i Land Rover, i kao vodeća marketarka i analistkinja za Jack in the Box restorane i Spiegel kataloge. Bila je na čelu prve Sony Electronic Inc. kancelarije za brendove, gde je kao potpredsednica/generalna menadžerka za brend i strategiju osvojila značajne korporativne nagrade. Kao konsultantkinja sarađivala je sa kompanijama poput Target, Oakley i Dunkin’ Donuts.

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena četiri ovogodišnja govornika – u pitanju su Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo deli na jednom od pet najposećenijih marketinških blogova na svetu – {grow}), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Diraž Muherdži (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine) i Kerry O’Shea Gorgone (direktorka strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom sveta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Puna cena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po sniženoj ceni od 250€, do 13. maja. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima (26-27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26-27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Za više informacija o Spark.me 2018 posetite zvanični sajt konferencije.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend