U Budvi će se od 02.05. do 06.05.2018. godine održati 11. Međunarodni kongres i sportske igre Fakulteta za turizam i hotelijerstvo. U proteklih 10 godina uspeli su da okupe preko 7500 studenata i stručnjaka iz oblasti turizma, hotelskog menadžmenta i gastronomije. Na 11. kongresu očekuju preko 1000 studenata iz čak 20 zemalja. Manifestacija će se realizovati u organizaciji Međunarodnog udruženja studenata turizma i hotelijerstva (IASTH) i domaćina – Studentske organizacije Turist sa Fakulteta za turizam i hotelijerstvo iz Kotora.

Turizmijada predstavlja sportsko-akademsko okupljanje najtalentovanijih mladih ljudi iz sfere turizma i hotelijerstva, koji kroz radionice, edukativna takmičenja, studije slučaja i brojna sportska takmičenja razmenjuju stečena znanja i iskustva, umrežavaju se i druže, a pritom stvaraju kontakte i sarađuju sa kolegama iz drugih zemalja. Cilj manifestacije je umrežiti i povezati sposobne i kreativne mlade ljude te podstaknuti kulturnu i poslovnu razmenu.

Glavna tema ovogodišnje Future Tourism konferencije je „Digitalni marketing”.

Trend koji svakim danom dobija sve veći značaj. Sve veći broj putnika koristi internet kao glavni izvor informacija za pripremu i realizaciju svog putovanja.

Kako se sve internet može koristiti za marketing u turizmu? Koji su to novi trendovi u digitalnom marketingu za 2018. godinu? Kako se sve Instagram i druge društvene mreže mogu upotrebiti za promociju u turizmu? Šta su to chatbotovi u digitalnom marketingu i koje su prednosti njihove upotrebe?

II Future tourism konferencija će se održati u Akademiji znanja u Budvi 03.05.2018. godine.

Digitalni marketing u turizmu nije prolazni trend, već revolucija koja tek počinje!

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend