Blagdani su puni čarolije i bajkovitih trenutaka. Uđite u bajku by Whisper of Nature jer svaka od nas je moderna vila koja u sebi ima nešto čarobno.

A koja ste vi Vila?

Dođite i saznajte na božićnom eventu „My Fairytale“ koji se održava 14. prosinca od 18 do 20 sati u BIZkoshnici, Ilica 71, u Zagrebu.

Na ovom eventu imat ćete priliku vidjeti, isprobati i kupiti sve Whisper proizvode po promo cijenama na tri presenting cornera nakit, home decor i prirodni mirisi. Očekuju vas vilinsko druženje uz šalicu tople čokolade i božićne zalogajčiće te limited edition blagdanska kolekcija unikatnog nakita koji će zadovoljiti svaku vilu.

Uz nova poznanstva i razmjenu pozitivnih čarolija, imate mogućnost i dobivanja bogatih nagrada na tomboli. A dočekat će vas i vizažistica koja će vam napraviti idealan vilinski face-painting! S ovog eventa nitko ne odlazi praznih ruku! Kao mali znak pažnje, svatko će dobiti poklončić. 

Ovaj božićni event je i humanitarnog karaktera te tako sav prihod od ulaznica ide za dječji dom, kao i dio prihoda od prodaje Whisper proizvoda. Cijena ulaznice je simboličnih 25 kuna.

Rezervirajte svoju ulaznicu na vrijeme!

Dolazak potvrdite u inbox Facebook stranice WHISPER OF NATURE, na mail info@whisperofnature.eu ili NA WEBU.

Oglašavanje

O autoru

Marina Đarmati

Urednica Adria Daily Magazina za Hrvatsku. Zaljubljenica u ljepotu življenja, pisanje i fotografiju. Nepopravljivi perfekcionista, sanjar i borac u isto vrijeme.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend