Majk Masimino (Mike Massimino), bivši astronaut agencije NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, poznato televizijsko lice, viši savetnik za svemirske programe u Pomorskom, vazduhoplovnom i svemirskom muzeju „Intrepid“ i autor bestselera – potvrdio je da će biti Key Note govornik ovogodišnje Spark.Me konferencije. Organizacioni tim Spark.me, jedne od najznačajnijih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, koja se održava 26. i 27. maja u Budvi, uz seriju specijalizovanih radionica zakazanih za 25. maj, potvrdio je dolazak renomiranog predavača.

Masimino je od 1996. do 2014. godine bio astronaut agencije NASA, dva puta je putovao u svemir u misijama za servisiranje svemirskog teleskopa Habl, u toku kojih je šetao kosmosom četiri puta. Prva je osoba koja je tvitovala iz svemira i poslednja koja je radila unutar Habla. Profesor je na dodiplomskim studijama inženjerstva na Univerzitetu Kolumbija.

Masimino se šest puta pojavio u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi” (The Big Bang Theory). Redovno gostuje u popularnim TV emisijama i dokumentarcima, uključujući „The Today Show“, „Good Morning America“ i novu TV seriju „One Strange Rock“ na kanalu NatGeo. Voditelj je specijalne emisije „Great American Eclipse“ i serije „The Planets and Beyond“ na TV kanalu Science Channel. Autor je bestselera časopisa New York Times, “Spaceman: An Astronaut’s Unlikely Journey to Unlock the Secrets of the Universe“, koji je pokupio sjajne ocene književnih kritičara i publike.

Mike Massimino
Foto: NASA

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena pet ovogodišnja govornika – u pitanju su Mark W. Schaefer (jedan od vodećih svetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo deli na jednom od pet najposećenijih marketinških blogova na svetu – {grow}), Denise Lee Yohn (ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera), Boyd Multerer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, koji je osnovao Xbox Live i XNA servise), Diraž Muherdži (suosnivač Shazama, aplikacije koju je Apple kupio za 400 miliona dolara 2017. godine) i Kerry O’Shea Gorgone (direktorka strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom sveta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta). U narednom periodu će biti objavljena imena ostalih govornika na konferenciji.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije. Puna cena karte je 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po sniženoj ceni od 250€, do 13. maja. Cena karte uključuje pristup svim predavanjima (26. – 27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26. – 27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osveženje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cena karte ne uključuje troškove prevoza i smeštaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno preneti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Za više informacija o Spark.me konferenciji posetite zvanični sajt na adresi: www.spark.me

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend