Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru (akreditovana od strane Ministarstva prosvete Republike Srbije, 17.04.2018.) organizuje prvu audiciju za školsku 2018/19. godinu.

Audicija će se održati 8. juna 2018. godine, od 17h do 18.30h, u prostorijama Fondacije (ulica Kolarčeva br. 3, Beograd).

Audicija se organizuje za prijem u pripremna odeljenja i I razred baletske škole, odnosno za decu uzrasta od 4–9 godina, bez ili sa baletskim iskustvom, kao i za upis u starije klase, uzrasta od 10–17 godina. Za izuzetne talente koji su već stekli određeno baletsko obrazovanje, ovo je jedinstvena prilika za mogućnost stipendiranja ili daljeg usavršavanja u okviru programa Baletske škole Nacionalne fondacije za umetničku igru i njenih partnerskih organizacija. Audiciju će voditi direktori i pedagozi baletskih akademija iz Rima i Pekinga.

Nacionalna fondacija za umetničku igru je osnovana 2010. godine u Beogradu rešenjem Ministarstva kulture Republike Srbije, sa ciljem unapređenja procesa edukacije i produkcije u oblasti umetničke igre u Srbiji. U saradnji sa prestižnim baletskim školama i institucijama iz sveta, u Beogradu je septembra 2011. godine počela sa radom Baletska škola, koja je 2013. godine prepoznata od strane Ministarstva prosvete Republike Italije, a 2018. godine dobila akreditaciju Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Kao prva akreditovana internacionalna osmogodišnja baletska škola u Srbiji, Baletska škola Nacionalne fondacije za umetničku igru će svoju nastavu koncipirati u skladu sa zvaničnim italijanskim obrazovnim planom i programom.

Za prijave i dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti na e-mail: director@nationalfoundation4dance.com, ili na broj telefona: 0643391845.

Oglašavanje

O autoru

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend