Premijera dečje predstave „Mali princ“ u Akademiji 28

0
„Mali princ“ je priča o odrastanju dece čiji su roditelji prezauzeti. Glavni akter je dečak koji se povlači u sebe jer ne uspeva da dopre do njih. Međutim, nakon što privuče pažnju roditelja i kada se konačno oni zaigraju sa njim uvideće koliko su prelepih zajedničkih trenutaka propustili i poželeće da se vrate u detinjstvo.
Ova razigrana dramatizacija „Malog princa“ naučiće decu da vredniju prijateljstvo i ljubav – a starije podsetiti na sve one lepe trenutke koje čine detinjstvo, a koje tako često zaboravljamo kad odrastemo,a upravo su ti trenutci-male oaze sreće koji nas čine zahvalnima na daru zvanom Život
Tokom premijere ove predstave, koja je zakazana za 30. septembar, sa početkom u 16 časova, pozorišna trupa U.R.A. u saradnji sa  „Centrom razvoja životnih vrednosti“ pripremila je niz akcija, a deo prihoda biće doniran i Svratištu za decu u Beogradu:
– kupovinom karte za premijeru dobijate 10  posto popusta za predstavu “ Dar“- pozorišne trupe U.R.A,
– karta za premijeru svakom roditelju donosi besplatno uvodno predavanje u Školi roditeljstva u okviru „Centra za razvoj životnih veština“ i
– 3 najbolja dečija rada na temu „Da li da odrastem?“ dobijaju tri puta po dve besplatne karte za premijeru, a imena dobitnika biće objavljena na stranici pozorišne trupe U.R.A.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend