Na sceni Pozorišta „Slavija” večeras će od 20 časova premijerno biti izvedena predstava „Most ljubavi”, rađena po motivima teksta američkog dramskog pisaca Marija Škizgala.

(Fotografija: Repertoar Pozorišta „Slavija” za decembar 2018, Beograd, 2018; © Pozorište Slavija)

Ova komedija na jedinstven način govori o bračnim preljubama, spletkama i razvodu, provodeći naše glavne likove, koji su se našli u ljubavnom četvorouglu, kroz niz duhovitih situacija začinjenih melodramskim momentima.

Milica je udata za Dejana, ali, kako bi se udala za svog ljubavnika Petra, mora svog stidljivog muža da upari sa smotanom Sonjom. Ko će od njih imati srećan razvod, a ko srećan brak? Ko kome priređuje iznenađenja u braku i kakva? Da li svaki samoubica namerava da se ubije? Šta je suština braka koja, uprokos svemu, drži dvoje ljudi zajedno? Odgovore na ova pitanja ćete saznati ako pogledate ovaj pozorišni komad.

Igraju: Anđela Kiković, Dragana Dabović Čukvas i Janko Cekić.

Rediteljka: Tea Puharić.

Pisac originalnog dela: Mari Škizgal.

Kompozitor: Branislav Pipović.

Scenograf: Boris Maksimović.

Kostimografkinja: Danica Rakočević.

Karte za predstavu „Most ljubavi” možete da kupite na biletarnici Pozorišta „Slavija”, po ceni od 600 dinara. Prva i druga repriza su zakazane za 5, odnosno 28. decembar 2018. godine.

Mesečni repertoar Pozorišta „Slavija” pogledajte ovde.

(Fotografija: Predstava „Most ljubavi”, Beograd, 2018; © Pozorište Slavija)

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend