Predstava „Ljubavnici” u „Akademiji 28”

0

Na Sceni „Akademije 28” večeras će od 20 časova biti odigrana predstava „Ljubavnici”, rađena kao nastavak poznatog komada „Boing-Boing” jednog od najboljih francuskih komediografa Marka Kamoletija.

1(Fotografija: Predstava „Ljubavnici”, 2014; Pozorište „Slavija”)

Ovaj savremeni vodvilj prati priču zabune nastalu zbog zamršenih ljubavnih odnosa i jednog nadimka koji može biti skraćenica od dva imena – Kristina i Hristina.

Sve se događa na Zlatiboru u jednoj vikendici, kada Bora pokušava da otprati svoju suprugu kod mame i očekuje svoju ljubavnicu, koja treba da stigne iz Crne Gore. Međutim, radnja dobija zaplet pojavljivanjem ljubavnika Borine supruge Milene, kao i kuvarice koja prihvata igru da spašava brak.

Igraju: Bojana Ordinačev, Katarina Marković, Marko Živić, Srđan Karanović i Staša Radulović.

Dramaturg: Rade Vukotić.

Reditelj: Rade Vukotić.

2(Fotografija: Predstava „Ljubavnici”, 2014; Pozorište „Slavija”)

Predstava „Ljubavnici” je premijerno odigrana 2014. godine. Karte za večerašnje izvođenje možete kupiti na biletarnici „Akademije 28”, po ceni od 800 dinara.

Pogledajte video-snimak najave predstave:

Mesečni repertoar „Akademije 28” možete da pogledate ovde.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

UREDNIK za Srbiju | Adria Daily Magazine |Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni/redovni član. Takođe, stalni/redovni sam član i Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS). Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Send this to friend