Na Velikoj sceni Opere i teatra „Madlenianum”, na zahtev publike, 26. decembra 2018. od 19 časova i 30 minuta biće održano još jedno muzičko-poetsko veče „Par stihova za nas” – autorski projekat našeg istaknutog glumca Ivana Bosiljčića.

(Fotografija: Muzičko-poetsko veče „Par stihova za nas” – Ivan Bosiljčić; © Opera i teatar „Madlenianum”)

Uobičajeno prednovogodišnje veče muzike i poezije Bosiljčića u Operi i teatru „Madlenianum” zakazano za 28. decembar 2018, kao i svake godine, izazvalo je veliku euforiju među narodom, te je za manje od nedelju dana, od kada su karte puštene u prodaju, koncert već rasprodat.

A takođe tradicionalno, na Sceni „Bata Stojković” u „Zvezdara teatru” 28. decembra 2018. od 19 časova i 30 minuta biće održano „Veče sa Matijom” (rasprodato), dobrotvorni program proslavljenog srpskog pesnika, pisca i akademika Matije Bećkovića.

(Fotografija: Dobrotvorni program „Veče sa Matijom” – Matija Bećković; © Zvezdara teatar)

Zato, požurite i na vreme sebi obezbedite karte za novi termin, koje možete kupti na blagajni Opere i teatra „Madlenianum”, po ceni od 1.400 i 1.600 dinara.

Pogledajte mesečni repertoar Opere i teatra „Madlenianum” i „Zvezdara teatra”.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend