U Pozorištu na Terazijama danas je počela prodaja ulaznica za predstave u junu, koje će zatvoriti ovu pozorišnu sezonu.

Već tradicionalno, sezona će biti završena pod sloganom „Jun – mesec mjuzikla!”, te popustom za sve predstave sa junskog repertoara. Kao i svake godine, publika je i sada pokazala veliko interesovanje za izvođenje svih aktuelnih mjuzikala.

Predstava „Mister Dolar” gostovaće 10. juna u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu, odnosno 22. juna 2018. mjuzikal „Čikago” svečano će otvoriti 13. po redu Festival mediteranskog teatra „Purgatorije” u Tivtu.

A pre toga, možete da odgledate važne jubileje – 100. izvođenje mjuzikla „Zona Zamfirova”, zakazano za 23. maj, i 300. izvođenje mjuzikla „Cigani lete u nebo”, zakazano za 26. maj 2018. Naravno, sve karte za predstojeće događaje, osim za gostovanja, možete kupiti na biletarnici Pozorišta na Terazijama. Dobrodošli!

Mesečni repertoar Pozorišta na Terazijama možete da pogledate ovde.

(Fotografija: Pozorište na Terazijama; „Vikimedija”)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend