Nakon veoma uspešnog singla „Reset”, naša popularna pop pevačica Tijana Dapčević je objavila novu baladu, pod nazivom „Kilometri”.

Ova maestralna kompozicija, čija je tema nedostajanje, ekranizovana je i interesantnim spotom, u kojem učestvuje sama pevačica. Muziku, aranžman i produkciju potpisuje Lazar Cvetkoski „Lcv”, dok su autori teksta Magdalena Cvetkoska – „Ena” i Milan Miletić.

„Svi imamo nekoga ili nešto što je daleko od nas, bilo to metaforički ili ne, i čije bi nam ponovno prisustvo vratilo osmeh na lice, kao i ‚onaj’ osećaj da je sve na svom mestu i da smo kod kuće. Dok se ta daljina ne pređe, kilometri uspomena su ono što čuvamo, koji nam pomažu da ne odustanemo, a dom ne mora da bude tamo gde je kuća, već tamo gde je duša na svom mestu, rekla je pevačica Tijana Dapčević.

Uživajte u slušanju i gledanju Tijaninog novog hita:

(Fotografije: Tijana Dapčević u spotu za pesmu „Kilometri”, 2018; © Tijana Dapčević)

 

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend