Jedna od najvećih muzičkih zvezda današnjice, renomirana američka pevačica i glumica Šer objavila je svoj novi album, pod nazivom „Dancing Queen”, u izdanju „Warner Bros. Records-a”, na kojem se nalaze obrade nekih od najvećih hitova popularne švedske grupe „ABBA”.

(Fotografija: Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Inspirisana muzikom iz kultnih filmskih ostvarenja „Venčanje bez mladoženje” i „Mama Mia!”, kao i iz novog filmskog mjuzikla „Mama Mia! Idemo ponovo”, pop diva će, posle pet i po decenija postojanja na muzičkoj sceni, a nakon pet godina pauze, publici ponuditi jedinstveno izdanje – obrade svima dobro poznatih pesama, u kojima svet godinama uživa.

Na albumu „Dancing Queen”, 26. po redu studijskom albumu Šer, koji je u prodaji od 28. septembra 2018, naći će se deset numera dens i pop ritma. Singlovi „Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)” i „SOS” najavili su izlazak ovog albuma.

(Fotografija: Spisak numera na albumu „Dancing Queen” – Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Pogledajte zanimljiv spot pesme „SOS”:

(Fotografija: Omot albuma „Dancing Queen” – Šer, 2018; © Warner Bros. Records)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend