ON THE RUN TOUR 2 B+J

0

Mnogo se polemisalo o čuvenoj turneji najslavnijeg bračnog para današnjice. Kako saznajem turneja počinje sutra u Cardiffu na PRINCIPALITY stadionu a završava se na Seattle četvrtog oktobra. Kako pouzdani izvori nalažu sve karte su već odavno rasprodate. Slavni par će nam predstaviti velike hitove, a one koji su povezani sa ovom turnejom su sa albuma 4:44 & LEMONADE. Takođe će na svakom narednom koncertu biti drugačija scena, što bi značilo da su za koncerte pripremljene dve bine i dva različita koncepta celokupne turneje i svih koncerata uopšte. Održaće preko 48 koncerata, 20 će biti održano širom Amerike a 18 širom Evrope. Šuška se i da QUEEN BEE sprema novu pesmu, a moguć je i album kojim će obradovati BeyHive fanove. 

BEYONCE je slavna američka kraljica pop i r&b muzike. Rođena je četvrtog septembra u Teksasu- Hjuston. Od malih nogu bavila se muzikom, pevala je u crkvenom horu i išla u baletsku školu. Jednom prilikom je u školi otpevala kraj jedne pesme gde joj je koreograf rekao da će jednoga dana vladati scenom. Tako se i desilo, počela je od jedne najbolje muzičke škole u Americi, nakon toga je sa svojim drugaricama osnovala grupu koja se daleko plasirala. Čuvene Destiny’s Child ni jedna produkcijska kuća nije želela, mislili su da one nikada neće ostvariti tako veliki uspeh, no ipak jesu. Punile su sve koncertne dvorane i stadione. Nakon par godina, devojke se planiraju razići i početi solo karijere, ostale su najbolje prijateljice ali se od njih najviše u svetu muzičke industrije izdvajala Bey. Ona jednostavno zrači harizmom. Usledio je i njen prvi hit sa Jay Z koji je i dan danas proglašavan hitom godineNakon prvog samostalnog albuma, i postignutih velikih nagrada i uspeha, sledi i uloga u filmu Dream Girls. Film je postigao velike nagrade, a bio je i nominovan za Oskara. Nakon burne karijere, još jednog albuma i nekoliko turneja, Bey zvanično otkriva svoju vezu sa tada najslavnijim reperom. 2008 godine Bey i Jay objavljuju sliku sa venčanja, a potom Bee veliki hit Best thing I never Had a spotom za pesmu prikazuje isečke sa privatnog venčanja. 2011 godine na MTV dodeli pokazuje svoj stomačić i objavljuje svoju trudnoču. 07.01.2012 godine Blue Ivy Carter dolazi na svet kao novi mladi član slavnih muzičara. Krajem 2014 godine na svojoj koncertnoj turneji The MRS Carter Show izjavljuje utiske o turneji koju nikada neće zaboraviti kako zbog prelepih Balkanskih država u kojima je prvi put bila tako i zbog prvih koraka ove slatke devojčice koja crte lica vuče na slavnog repera i biznismena. Stiže i OTR turneja koja je obuhvatala 21 koncert, nakon toga i vest o trudnoći dive kao i pobačaju. Albumi su se nizali a i veliki hitovi kao i preko 20 GRAMMY nagrada. Usledio je i album LEMONADE kao i dva SUPER BOWL nastupa, a zatim i turneja. Nakonturneje objavljuje i svoju treču trudnoću zbog koje otkazuje nastup na COACHELLY  i pomera ga za 2018 godinu. 21 JUNA na svet su stigli Sir i Rumy Carter sin i ćerka bračnog para. Bey se nakon trudnoće nije puno pojavljivala u medijima ali je 2018 godine zasijala na mnogim dešavanjima od kojih bi izdvojio nastup na festivalu. Zatim objavjuju i OTR 2 turneju o kojoj ćemo uskoro pričati.

Jay Z je  je američki reper i trenutni predsjednik izdavačkih kuća Roc-A-Fella i Def-Jam. Uz to je i suvlasnik newyorškog kluba 40/40. Jay-Z je jedan od najuspješnijih repera 1990-ih i proglašen jednim od najboljih repera ikad. Dosad je objavio čak dvanaest albuma, najnoviji je 4:44. Njwgova imovina procenjuje se na preko 500 miliona dolara, a ukupno zarađenog novca za 2018 godinu procenjuju na sumu od 810 do 900 miliona dolara. Otome koliko ima dobru suprugu govori činjenica o oproštaju nekoliko prevara sa drugim manje poznatim damama muzičke industrije.

Ostaje nam da uživamo u narednim koncertima OTR 2 turneje kao i u novim tako i u starim hitovima. U nekim od narednih blogova slede celokupan život slavne Beyonce, nesto više o početku turneje i prvim koncertima, a i dosta drugih iznenađenja.

BEYHIVE ;)))

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

U užem opisu: mladi umetnik iz Crne Gore, poznatiji kao Vojkan Dollar. Ako ćemo pak biti malo opširniji, onda: bloger, muzičar i kreator veoma zanimljivih kulinarskih specijaliteta. Uživajte!https://www.instagram.com/lepo.98/

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend