Kantautorka Lena Kovačević je snimila francusku verziju svog hit singla „Cafe”, zajedno sa poznatim hip-hop muzičarem iz Pariza C.Sen-om, koja je odmah osvojila srca domaćih i inostranih slušalaca.

(Fotografija: Lena Kovačević, 2015; ©Andreja Damnjanović)

Producent i kompozitor pesme je Darko Dimitrov, dok je tekst napisala Emina Jahović. Singl „Cafe”, kako Lena kaže, pesma je koju je dugo čekala – u pitanju je kompozicija koja u sebi nosi spoj različitih stilova i jedinstvenu melodiju.

Nakon singla „Zauvek”, Lena Kovačević i „Magic Records” nastavljaju uspešnu zajedničku saradnju, koja predstavlja nešto što je muzički novo i sveže, a u trendu sa onim što se dešava u svetu. Lena će u toku leta nastupati sa svojim bendom u gradovima širom Srbije i regiona.

Pogledajte spot ovog dueta:

(Fotografija: Lena Kovačević i C.Sen – spot za pesmu „Cafe” (francuska verzija), 2018; ©Magic Records)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend