Lena Kovačević održala koncert za pamćenje na 27. „BELEF-u”

0

Na letnjoj sceni Studentskog kulturnog centra Beograda, na 27. po redu „Beogradskom letnjem festivalu” („BELEF”), nastupila je naša  poznata kantautorka Lena Kovačević.

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Nikola Radulović)

Lena je pred Beograđanima i gostima Beograda predstavila publici putovanje kroz svoje albume, uz podnaslov koncerta „Dobrodošao u moj Cafe”. Takođe, otpevala je i svoj najnoviji hit singl „Café”, ali i žanrovski sasvim različitu muziku, uz tradicionalne pesme sa Kosova i Metohije. Zahvaljujući originalnom muzičkom spoju kao jedinstvenim aranžmanima, nedavno su Kovačevićeva i njeni muzičari nastupali u Beču u muzeju „Albertina”, a zatim u Čikagu i Njujorku u toku „Nedelje kulture”.

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Nikola Radulović)

Radio-televizija Srbije (RTS) emitovaće uskoro Lenin koncert u celosti – za sve one koji nisu uspeli da nabave ulaznicu.

Pogledajte spot pesme „Café”:

(Fotografija: Lena Kovačević – koncert na 27. „BELEF-u”, Beograd, 2018; Belkisa „Beka” Abdulović)

Oglašavanje

Vaši komentari na tekst

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam redovni (stalni) član. Student FILUM-a.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend