Koncert Dženana Lončarevića u BIG FASHION centru

0

Poznati pevač Dženan Lončarević, čiji hitovi godinama unazad osvajaju srca publike, zapevaće pred Beograđanima u nedelju, 16. septembra, od 18 sati, u atrijumu BIG FASHION centra, a ulaz na ovaj nastup biće besplatan.

Radujem se svakom susretu sa publikom i već sam ih se uželeo, tako da je ovo odlična prilika da se svi zajedno družimo i sjajno provedemo. U nedelju vas očekuje velika žurka koju ćemo vam prirediti moj bend i ja”, rekao je Dženan Lončarević.

Publika će imati priliku da uživa u hitovima kao što su Pitam te”, Crna damo”, Laku noć”, Nikome ni reč”, Cvete beli”, Laufer” i mnogim drugim koji će ovaj nastup učiniti nezaboravnim.

Pored koncerta, svi posetioci BIG FASHION centra mogu učestvovati i u velikoj nagradnoj igri “U BIG svrati, da te sreća prati” koja će trajati do 17. septembra. Da li su osvojili neku od vrednih nagrada imaće priliku da saznaju već u utorak, 18. septembra, od 18h, kada će u atrijumu centra biti izvlačenje. One najsrećnije očekuju poklon-kartice za šoping od 2000 evra, 1000 evra, 500 evra, kao i čak 50 poklon-kartica u iznosu od 100 evra.

Oglašavanje

O autoru

Snežana Subotić

Zaljubljenik u PR, organizaciju događaja, TED/TEDx konferencije, psihologiju, kulturu, novinarstvo... Realni optimista sa stavom.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend