Dugo očekivana knjiga „Poreklo” vodećeg američkog pisca fantastičnih trilera Dena Brauna naći će se u prodaji od 19. novembra 2017. Ova ediciju u Srbiji možete da kupite u svim „Vulkan” knjižarama.

(Fotografija: Den Braun; „Vikimedija”)

Robert Langdon, profesor nauke o simbolima i ikonografije na Univerzitetu „Harvard”, odlazi u muzej „Gugenhajm” u Bilbau da bi prisustvovao šokantnom otkriću, koje će zauvek promeniti istoriju čovečanstva. Domaćin večeri je njegov prijatelj i bivši student, Edmond Kirš, četrdesetogodišnji tehnološki magnat, futurolog i milijarder. On tvrdi da će napraviti neverovatan naučni proboj koji ce osporiti osnove ljudskog postojanja.

Naravno, sve će krenuti naopako i u frenetičnom ritmu kada profesor Langdon, zajedno sa elegantnom direktorkom muzeja Ambrom Vidal, krene ulicama Barselone, Bilbaa i Madrida kako bi otkrio tajne koje je Kirš „posejao”. Uz to će morati da izbegava i zamke koje mu nevidljivi neprijatelj postavlja, a moguće je da ga i sama kraljevska porodica ometa u istrazi.

Paradoksalna povezanost između nauke i religije, antičke i moderne umetnosti biće središte zavere koja se odnosi na dva pitanja: „Odakle smo?” i „Gde idemo?”.

(Fotografija: Promocija knjige „Sunce ovog dana: Pismo Andriću” Vladimira Pištala, Leskovački kulturni centar (LKC))

Takođe, u Holu na spratu u Leskovačkom kulturnom centru (LKC), 3. oktobra 2017. od 19 časova, biće održana promocija novog romana „Sunce ovog dana: Pismo Andriću”, jednog od najznačajnijih savremenih srpskih pisaca Vladimira Pištala.

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend