Prvi put u „Štark areni” biće održana promocija jedne knjige! U velikoj sali Pres-centra arene, ulaz 109 – istok, 16. oktobra 2018. od 18 časova poslovni konsultant i autor na temu neverbalne komunikacije, Marko Burazor, predstaviće svoje najnovije delo „Um je najjači afrodizijak”, u izdanju „Draslar-a”.

(Fotografija: Marko Burazor; © Marko Burazor)

Ova knjiga nam daje praktične alate i smernice u vezi sa temama kao što su: motivacija, uspeh, lični razvoj, govor tela… Marko Burazor je karijeru razvijao kroz ugledne korporacije, a nastavio je kao poslovni konsultant, autor i predavač o neverbalnoj komunikaciji. Takođe je i partner na projektu „Poslovna znanja”. Prvu knjigu „Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)” objavio je 2012. godine.

Učesnici događaja, osim samog autora, biće i : Takaši Kimura, poslovni konsultant iz Japana, Lidija Maričić, direktorka Edukativnog centra „Finesa”, Stela Karl Ćosić, eksekjutiv i lideršip kouč, i Vesna Opavski, digitalna umetnica i predavač o internet komunikaciji.

Pored same knjige, fokus će biti i na gostima, međunarodno priznatim konsultantima iz različitih oblasti, koji će na panelu govoriti o neverbalnoj komunikaciji i motivaciji. Ulaz je slobodan.

A evo i lepe vesti za kupoholičare: poznati nemački trgovinski lanac „Lidl” počeće operativno poslovanje 11. oktobra 2018. od 8 časova – otvaranjem šesnaest prodavnica u dvanaest gradova širom Srbije. Građani Beograda, Bora, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica, ŠapcaZrenjanina prvi će imati priliku da se uvere u jedinstveno iskustvo kupovine koje donosi trenutno jedini savremeni diskont u našoj zemlji.

A zašto je kompanija „Lidl Srbija”, koja će od novembra ove godine nastaviti širenje svoje maloprodajne mreže, najbolji izbor za sve potrošače, ali i samu životnu sredinu, saznajte ovde.

(Fotografija: Knjiga „Um je najjači afrodizijak” – Marko Burazor, 2018; © Marko Burazor)

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend