U Leskovačkom kulturnom centru (LKC), sutra od 17 časova, a nakon više nego uspešne promocije u Beogradu, pisac Stefan tićMinovi glas u domaćoj književnosti, održaće, u vidu mini-performansa, promociju svog novog romana „Ja sam Akiko”.

Akiko je devojčica sa pegicama. Ona voli svog oca, ne voli granice, koža joj miriše na staru hartiju, često je usamljena i ljubav doživljava kao beskrajnu potragu za toplinom. Drugima deluje neobično, a život će joj se promeniti kada bude upoznala Baobaba i Marsela.

Ova inspirativna, poetska knjiga privukla je, za kratko vreme, značajnu pažnju čitalačke javnosti. Opojan kao stihovi Miroslava – Mike Antića, bajkovito mudar poput „Malog princa”, duhovit i topao kao tekstovi Igora Kolarova, roman „Ja sam Akiko” je knjiga za malu i veliku decu, knjiga za sva vremena i sve generacije, te samim time ulazi u niz ostvarenja koja će decenijama biti naši „sagovornici”.

Na promociji, autor će imati goste iz Beograda, Leskovca i Niša. Iz Beograda će gostovati Branko Stevanović, pisac za decu i odrasle, koji je poezijom i kratkom prozom zastupljen u antologijama i udžbenicima za osnovnu školu, dok će iz Niša doći članovi „Continuum Dance Theatre”, inače redovni učesnici i finalisti takmičenja „Ja imam talenat”, a osvajači brojnih nagrada u oblasti plesa. Pored njih, gost će biti i mladi leskovački reper Delkor.

Besplatne ulaznice za ovaj događaj možete podići na blagajni LKC-a, počev od 3. septembra 2018, dok knjigu možete da kupite u svim „Laguna” i „Delfi” knjižarama, kao i na njihovom sajtu.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend