U „Laguninim” klubovima čitalaca i knjižarama „Delfi” večeras će od 17 časova do ponoći biti održana 19. po redu regionalna manifestacija „Noć knjige”, pod sloganom „Budni uz knjigu”, a pod pokroviteljstvom „Eurobank Srbija”.

Ovo će biti još jedna prilika da po najpovoljnijim cenama kupite najnovije svetske hitove, knjige domaćih autora, knjige za decu i druga izdanja, kao i nešto iz fenomenalnog poklon programa.

Popust na „Lagunina” izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25 odsto, za dve knjige 30 odsto, za tri knjige 35 odsto, dok će za četiri i više knjiga cena biti snižena čak za 40 odsto. Strana izdanja i poklon asortiman takođe će biti na popustu od 20 odsto. Sve akcijske cene biće validne i na sajtu „Lagune”, odnosno „Delfi” knjižara, gde su obezbeđeni pokloni za svaku kupovinu i besplatna dostava za poručivanje iz Srbije u vrednosti preko 2.000 dinara. Članski popusti „Laguninog” kluba čitalaca i količinski popusti neće biti sabrani sa akcijskim, to jest sa popustima koji će važiti samo u toku „Noći knjige”.

I ove godine manifestaciji „Noć knjige”, koja će biti održana u 28 gradova u našoj državi i regionu, na 57 lokacija, priključile su se mnogobrojne biblioteke iz Srbije i regiona, koje će organizovati posebne popuste i programe za čitaoce.

Regionalni karakter „Noći knjige”, koja promoviše čitanje i knjigu, daju „Lagunini” klubovi čitalaca u Banjaluci, Bijeljini, Nikšiću, Podgorici, Sarajevu i Tuzli.

Pogledajte najavu:

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Kažu da sam umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente… ja im verujem. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend