U četvrtak, 11. oktobra od 19h u Poletu (Cetinjska 15) biće predstavljen roman Andrea Asimana “Zovi me svojim imenom“ , koji za srpsko tržište objavljuje Štrik izdavaštvo.

Da li je „Zovi me svojim imenom“ pravi psihološko-ljubavni roman kakvih nema mnogo? Je li Asiman prizvao Prusta dok je pisao „Zovi me…“? Na koje sve načine ljubav može biti zabranjena i zašto su sve velike ljubavi tužne. Da li je film rađen po ovom romanu uspeo da pobedi književnost? Dođite da čujete ili pitate sve što ste želeli u vezi s romanom „Zovi me svojim imenom“ i iskoristite još jednu priliku da ovu sjajnu knjigu nabavite sa čak 40 odsto popusta.

Učesnici razgovora biće Dragan Jovićević, filmski kriričar i urednik kulture u NIN-u, Igor Perišić, književni teoretičar i Ljubica Pupezin, urednica u izdavačkoj kući Štrik.

Oglašavanje

O autoru

TV voditelj, kolumnista, aktivista za ljudska prava, student Fakulteta za medije i komunikacije. Autor knjige i filma ''Lice današnjice: (Auto)biografija kolektivne (ne)svesti''. Član upravnog odbora Fondacije Humanist.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend