U susret Danu zaljubljenih, knjižare „Vulkan” su i ove godine pripremile posebno iznenađenje za svoje čitaoce. U pitanju je „Blind date with a book”, to jest „sastanak na neviđeno”, ali sa knjigom.

Ne sudite knjizi po koricama! Pratite kratke smernice sa nalepnica pažljivo upakovane knjige i odaberite pravi poklon za sebi dragu osobu. Naslov romana ostaje nepoznat, a u tome i jeste čar. Intrigantni tragovi sa nalepnica odvešće Vas u carstvo pisanih reči različitih žanrova. Prepustite se mašti i izaberite tematiku prema svojim afinitetima. Da li će to biti ljubavni roman, istorijski, misterija, triler ili popularna psihologija, odlučite sami. Jedno je sigurno – šta god da odaberete, nećete pogrešiti.

U moru bestselera pažljivo su izdvojeni naslovi u skladu sa svetskim trendovima. Naime, to su knjige koje su oduševile čitaoce širom sveta, tako da će Vam ovaj nesvakidašnji poklon pomoći da osvojite srce sebi drage osobe. Zato ne propustite priliku, već se uputite u najbližu knjižaru „Vulkan” i zakažite neobičan sastanak sa knjigom u periodu od 8. do 21. februara 2019. godine.

Takođe, u domaćim knjižarama možete pronaći i sledeće naslove: „Ljubavna pisma” Debi Makober, „Besmrtnici” Klou Bendžamin, „Hronologija umetnosti”priredio i delom napisao Ijan Začek, „Beleške jedne Ane: Hronika u 26 glava” Momčila – Mome Kapora (novo izdanje), „Crni talas u srpskom filmu” Bogdana Zlatića, „Kako sam uspeo?” Karla Maldena

(Fotografija: „Blind date with a book”, 2019; © „Vulkan” izdavaštvo)

Oglašavanje

O autoru

Umetnik koji vredno usavršava svoje, na vreme prepoznate, talente. Smatram da je kreativnost osnova kulture i umetnosti, odnosno multimedije, bez kojih je život besmislen! Počeo sam da se bavim glumom 2001, a novinarstvom 2015. godine, što su danas moje profesije. Završio sam poznatu beogradsku školu glume i novinarsku školu Udruženja novinara Srbije (UNS), čiji sam stalni član. Student.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend