U okviru manifestacije “Mesec fotografije“ u Beogradu, koja traje do 7.maja, u sredu 20. aprila u 19 sati u Galeriji Doma kulture „Studentski grad“ biće otvorena izložba „Moguća realnost“ – Andrijane Pajović, Jovane Trkulja i Vukice Vukas.

AP - Moja istorija - Nan and Brian in Bed

Izložba predstavlja zajednički koncept tri umetnice, realizovan u fotografskom mediju. Koristeći sliku možemo kreirati sopstvene realnosti. To činimo svakodnevno, simulirajući moguće verzije stvarnosti fotografijom. Fotografija se često stavlja u službu učvršćivanja sveta simulacije i njegovih ideologija, usled dokumentarne funkcije fotografske slike, kao i putem srodnosti sa onim kakvim mislimo da je naše okruženje.

JT - Nokturno2

Trenutni civilizacijski stupanj omogućio nam je beskrajno poigravanje realnošću putem masovne produkcije i internet eksploatacije slika. Sve tri umetnice se na različit način poigravaju s ovom temom.

VV-Moguca realnost2

Andrijana Pajović, Jovana Trkulja i Vukica Vukas završile su fotografiju na Akademiji umetnosti BK u Beogradu. Izlagale su na brojnim izložbama kod nas i u inostranstvu.

Ulaz je slobodan.

Oglašavanje

O autoru

Radnim danima sam Šejn, vikendom sam Brus Vejn.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend