McCann parobrodiranje: izložba identical

0
Izložba Identical, poslednja u nizu događaja u okviru McCann Parobrodiranja u ovoj godini, biće  otvorena u utorak 15. decembra u 19h u UK Parobrod. Izložbom će biti predstavljen istoimeni dokumentarni i autorski projekat čija okosnica je preispitivanje i poigravanje sa sličnostima između Kristine Jovanović i Sandre Stojanović, koje su obe članice kreativnog tima agencije McCann Beograd.
mekken1
Projekat Identical je u toku godine spontano nastao i postao mesto za kreativno izražavanje i projekciju, te će u okviru izložbe biti prikazani materijali i koncepti velikog broja autora, među kojima su Kristina Jovanović, Sandra Stojanović, Dženet Koko, Milan Nasković, Manja Lekić, Marko Marković, Branko Starčević, Branko Andrejević, Miloš Paunović, Dubravka Perišić, Marija Maša Milanković, Marko Pejović i Marko Kažić.

Izložbu Identical posetioci će moći da vide do 18. decembra, a više informacija o događaju dostupno je na Facebook event-u.

McCann Parobrodiranje je projekat agencije McCann Beograd, u okviru koga je u saradnji sa UK Parobrod realizovan niz zanimljivih i korisnih predavanja, edukativnog radionica i događaja.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Blog www.dabeticevo.com

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend