Umetnicki izraz bankarskog sveta

Povodom 45. godina poslovanja Komercijalne banke, svecano je otvorena izlozba „Izazovite vasu kreativnu stranu“ u KomBank Art holu, na kojoj su predstavljeni radovi zaposlenih u Banci i prikazan zavidan umetnicki talenat bankarskog sektora.

Posetioci su, posmatrajuci 60 izlozenih radova, imali priliku da se upoznaju sa kreativnom stranom zaposlenih u Komercijalnoj banci a.d. Beograd,Komercijalnoj banci a.d. Banja Luka i Komercijalnoj banci a.d. Budva.

Otvaranje izlozbe Izrazite vasu kreativnu stranu KomBank Art hol 1

Izlozbu je svecano otvorio novi predsednik IO banke gospodin Alexander Picker, naglasivsi zadovoljstvo sto se prikljucio timu vrednih, strucnih i posvecenih ljudi, koji, pored ocekivanih profesionalnih bankarskih znanja, poseduju i kreativni umetnicki potencijal.

Otvaranje izlozbe Izrazite vasu kreativnu stranu KomBank Art hol 6

Bez tematske ogranicenosti, na konkurs koji je Banka raspisala pocetkom godine odazvalo se cak 23 autora pokazavsi da slobodno vreme provode na kvalitetan nacin kreirajuci fotografije, crteze, grafike i slike. Svoju kreativnu stranu izazvali su:

 Milena Sazdanovic, Mladenovac

 Silvana Herceg, Beograd

 Vladimir Citlucanin, Kraljevo

 Jelica Raseta, Beograd

 Ivan Markovic, Kraljevo

 Dijana Radonjic, Budva

 Marko Katanic, Beograd

 Jovan Kokotovic, Vrsac

 Zarko Garovic, Vlasotince

 Slobodan Cirkovic, Beograd

 Bojana Simovic, Subotica

 Vladislava Mrdja, Beograd

 Marijana Boskovic, Beograd

 Bojana Jacimovic, Banja Luka

 Ivan Karic, Beograd

 Vucic Cetkovic, Budva

 Sasa Vesic, Paracin

 Tamara Blagojevic-Senicic, Kraljevo

 Visnja Vasic, Kosovska Gracanica

 Laura Jovanovic, Sombor

 Boris Matic, Beograd

 Ljiljana Pavlicic, Obrenovac

 Vladimir Stojsic, Beograd

Konkurs „Izazovite vasu kreativnu stranu“ bio je otvoren za sve zaposlene, a svaki pristigli rad ocenjen je visokom ocenom profesora Fakulteta primenjenih umetnosti Marka Ladjusica koji je zaposlenima bio na raspolaganju za strucne savete.

„Na osnovu visegodisnjeg iskustva u saradnji Fakulteta primenjenih umetnosti i Komercijalne banke, mislim da je najvazniji rezultat projekta afirmacija talentovanih studenata i spremnost Banke da formira profilisanu galeriju KomBank Art hol, galeriju mladih autora i novih tendencija. Upravo ova izlozba govori o toj otvorenosti i podrsci neafirmisanim umetnicima, radnicima Banke koji uspevaju da, pored velikih profesionalnih obaveza, stvaraju umetnicka dela. Upravo taj plemeniti stav, stvaralacki cin, odlican je pokazatelj kreativnosti pojedinca i za svaku je podrsku. Najbolje rezultate su postigli u mediju fotografije, a veoma su interesantni slikarski i rucno producirani zanatski radovi.“ – izjavio je Marko Ladjusic, profesor Fakulteta primenjenih umetnosti.

Izlozba ce biti otvorena do 14. januara, a ulaz u KomBank Art hol jebesplatan.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Krenuo sa sportom, prešao na turizam, završio na internetima. Analogno dete u digitalnom svetu. Ne voli nepravdu. Kolumnista.

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend