Ansambl MozART group utemeljila su četvorica glazbenika koji su do sada proputovali četiri kontinenta i više od 50 zemalja, održali više od 4000 koncertnih izvedbi spajajući klasičnu glazbu i komediju, pružajući jedinstven doživljaj i mladima i starima.

Prepuna iznenađenja i čudesna, MozART grupa genijalan je izvor uzvišene ludosti. Ne uvijek ozbiljna, ali uvijek urnebesna. Nedvojbeno – jedinstvena!

 

Predložak im je klasična skladba čije teme i strukturu analiziraju s iznimnom pronicavošću. Teme potom obogaćuju glazbenim asocijacijama, briljantnim, sjajnim i nadahnutim idejama. Konačan rezultat ostavlja slušatelje u stalnoj začuđenosti, oduševljene, nasmijane i ganute do suza.

 

Dobitnici su brojnih prestižnih nagrada u Europi, među njima i posebnog priznanja Ministarstva kulture Republike Poljske za izvanredna postignuća u povodu 15. obljetnice djelovanja, kao i triju glavnih nagrada na 10. Festivalu umjetnosti burleske u St. Etienneu u Francuskoj.

 

„Postojimo unatoč strogoj formalnosti velikih koncertnih dvorana, usprkos životnoj dosadi klasičnog glazbenika, fanatičnim ljubiteljima klasične glazbe, usprkos fanovima rocka, rapa ili popa koji se boje klasične glazbe. Štujemo našu Muzu s duhovitom ironijom i sigurni smo da ona nema ništa protiv!“ (MozART group)

Ulaznice po cijeni od 100 kn potražite na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr.

Oglašavanje

O autoru

Avatar

Regionalni magazin. Imate vest? Javite nam: redakcija@adriadaily.com Srbija | Hrvatska | Slovenija | BiH | Crna Gora | Makedonija

Ostavite odgovor

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend