Sanja Ilić gost u emisiji “30 MINUTA”

0

Gost emisije “30 MINUTA” ovog petka je frontmen grupe “Balkanika” Sanja Ilić . Ova grupa proslavlja 18. godina postojanja, a uskoro predstavlja Srbiju na 63. Evrosongu sa numerom “ Nova deca”. Za “30 minuta” otkriva da će njihov nastup sigurno biti zapažen i da ce osvojiti simpatije naših ljudi u dijaspori .

Očekuje da će zemlje u regionu kao što je Hrvatska , Slovenija, Makedonija, Crna Gora , Bosna i Hercegovina glasati za našu pesmu iz razloga što je izvode na maternjem jeziku i što ovaj zvuk podseća na ceo Balkan. U Lisabonu će dati sve od sebe da Srbiju predstave na što bolji nacin i dodaje da se ne opterećuje plasmanom. Na sve negativne komentare, smicalice, skandale i nameštaljkama iskreno odgovara da je sa 18. godina koliko postoji Balkanika postao pametniji , mudriji i da je uspeo da nadvlada negativne stvari. Za kraj otkriva pravi razlog zašto se neće pojaviti na sceni Evrosonga , nego će biti u ulozi supervizora.

Pratite nas na Facebook-u

O autoru

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

Send this to friend