Gost emisije “30 MINUTA“ ovog petka je glumac Milan Marić. Jedan je od najmlađih članova Jugoslovenskog Dramskog pozorišta. Maštao je da bude deo ovog teatra i kako kaže snovi se ostvaruju. Njegov film “Dovlatov” osvojio je srca publike i kritike.

Za “30 minuta“ govori  kako je izgledao rad na ovom projektu, boravku u Rusiji, gde je proveo 6 meseci . Ostvarenje govori o životu književnika Sergeja Dovlatova, a radnja je smeštena u sedamdesete godine prošlog veka.

Zanimljivo je da nije govorio ruski jezik pre nego što je dobio ulogu. Otkrio je da li bi otišao preko zbog karijere , da li već ima nekih ponuda iz inostranstva, kakve utiske nosi sa Berlinskog festivala i dodaje da postoji nešto istinski magično u tom crvenom tepihu. Rasplakao se kada je video  da je na jednom zidu u Peterburgu osvanuo njegov lik.

Oglašavanje

O autoru

Student Pravnog fakulteta u Kragujevcu. Dadilja u kriznim momentima. Ume svakog da sasluša, ali ipak na kraju sluša sebe. „Kad bi bilo” pretvara u „eto, i to sam uradio”. Ne drži ga mesto. Ne pije, ali će mu koka kola doći glave.

Ostavite odgovor

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin
Inline
Podržite nas na Facebook-u i preporučite prijateljima, značiće nam! Hvala.
Adria Daily Magazin

Send this to friend